Kapusok találkozója

Ezt az évről évre megrendezésre kerülő eseményt azért hoztam létre, hogy legyen egy délután, amikor a kapusok – a legkisebbektől a legnagyobbakig – együtt vannak, együtt gondolkodnak egy rövid ideig. Akik csak most ismerkednek ezzel a poszttal, együtt tudjanak lélegezni azokkal a kapusokkal, akiket eddig csak messziről csodálhattak. A nagyok pedig átérezhessék szerepük fontosságát a pályán belül és pályán kívül, hiszen testközelből érezhetik, hogy hányan néznek fel rájuk, és hányan szeretnének a helyükbe lépni a későbbiekben.

A rendezvény lényege, hogy mindenki egy élménnyel gazdagabban tudjon hazatérni, miközben saját maguk kapusünneppé varázsolják a napot.

A Kapusok Találkozója folytatódik, de a 2017-től az alapítvány szervezi meg és ott is tekinthetők meg az élmények. Gyertek nézzétek meg, az ALAPÍTVÁNY részben!

Bővebben

Fehérvári aranyérmes a cseh-szlovák női bajnokságban - 2023.04.26.

0ab1fa8256034f96af9a81bd0204fd74.jpg

Fehérvári aranyérmes a cseh-szlovák női bajnokságban

A hazai élvonalban az Alba Fehérvár KC együttesében három éve bemutatkozó, momentán 21 éves Gajdóczi Barbara cseh-szlovák bajnok lett a Dunaszerdahely női kézilabdacsapatával.

Forrás: feol.hu

Bővebben

A KÉZILABDA AZ ÉLETE - 2023.03.13.

REV_4800.JPG

A KÉZILABDA AZ ÉLETE

EB arany-, VB ezüst-, valamint bronzérmes. Dolgozott együtt Németh Andrással és Mocsai Lajossal is. A legkülönlegesebb poszt abszolút ismerője, és már elég korán tudta, hogy edzőként is posztspecifikusan fog majd dolgozni annak ellenére, hogy ezt akkoriban még nem sokan alkalmazták. A sérülések megnehezítették a karrierjét, de ez sem szegte kedvét. Kapusedzőként a saját filozófiáját megfogalmazva hozott létre egy olyan képzést, aminek többek között köszönhetjük Szikora Melindát és Kiss Évát és feltörekvő fiatalként most bontogatja szárnyait Kubina Molli. Első női kapusedzőként került be a férfi magyar bajnokság legmagasabb osztályába. Így lehetne röviden bemutatni Sugár Tímeát, a kapust, az edzőt, pontosabban a kapusedzőt.

Írta: Winkler Gellért

Bővebben