Kapusok találkozója

Ezt az évről évre megrendezésre kerülő eseményt azért hoztam létre, hogy legyen egy délután, amikor a kapusok – a legkisebbektől a legnagyobbakig – együtt vannak, együtt gondolkodnak egy rövid ideig. Akik csak most ismerkednek ezzel a poszttal, együtt tudjanak lélegezni azokkal a kapusokkal, akiket eddig csak messziről csodálhattak. A nagyok pedig átérezhessék szerepük fontosságát a pályán belül és pályán kívül, hiszen testközelből érezhetik, hogy hányan néznek fel rájuk, és hányan szeretnének a helyükbe lépni a későbbiekben.

A rendezvény lényege, hogy mindenki egy élménnyel gazdagabban tudjon hazatérni, miközben saját maguk kapusünneppé varázsolják a napot.

A Kapusok Találkozója folytatódik, de a 2017-től az alapítvány szervezi meg és ott is tekinthetők meg az élmények. Gyertek nézzétek meg, az ALAPÍTVÁNY részben!

Bővebben

DORÓRA ÚJ KIHÍVÁSOK VÁRNAK - 2018.06.04.

HernĂĄdi Dorina tĂĄvozik_8736e.JPGA Fehérváron töltött négy évemben nagyon jól éreztem magam. Akár a felnőtt csapat köreiben, akár a serdülő és az ifi/junior csapatban. Igazság szerint hullámvölgyeim nem nagyon voltak a 4 év során, mert a sport és a tanulás mindig megfért egymás mellet, bár ez az utolsó év egy kicsit nehezebb volt, mint a másik három évem, az érettségi miatt. Ha akadtak hullámvölgyek, akkor az a fáradtságtól volt. 

Írta: Berkesi Péter

 

Bővebben

HERR ORSOLYA ELHAGYJA AZ ALBA FEHÉRVÁR KC CSAPATÁT - 2018.06.04.

Herr Orsolya elhagyja az Alba FehĂŠrvĂĄr KC_t_8725.jpg

Herr Orsolya elhagyja az Alba Fehérvár KC csapatát. Még nem döntött, folytatja pályafutását, vagy sem. Iskolai tanulmányaiból egy év még hátra van, az is elképzelhető, hogy a civil életben helyezkedik el.

Írta: Berkesi Péter

Bővebben