Az Alapítvány célja

Az alapítvány célja a kézilabdakapusok egészséges életmódra való nevelése a kézilabda sport, és az ahhoz kapcsolódó, mozgáskultúrát fejlesztő tevékenységek útján a versenyszerű és amatőr módon történő sporttevékenység gyakorlásához. Az alapítvány célja továbbá, hogy tevékenységével egyúttal sportolási lehetőséget biztosítson mindazon kézilabda kapusok számára, akik az alapítvány tevékenységébe tartozó edzési módszerek segítsége révén óhajtják fejleszteni saját mozgáskultúrájukat, a kézilabda kapus-tudásukat. Ebből következően az alapítvány célja a fent leírtakon túl a kézilabda kapusok szakmai tudásának gyarapítása és fejlesztése, illetve a mentális és pszichés tulajdonságok erősítése, a rehabilitációs módszerekkel pedig a kézilabda kapusok sérülésből való mielőbbi felépülésének elősegítése.

Akik részesei szeretnének lenni és támogatóként segítenék az alapítvány munkáját, a K&H bankszámlaszámra való utalással tudják megtenni.

Számlaszám: 10405066-50526865-57751006

Bővebben

Gyógytorna a kapusok szolgálatában - 2023.05.15.

IMG_3534.jpg

Gyógytorna a kapusok szolgálatában

Egy sikeres sportpályafutás rengeteg apró elemből áll össze. Tehetség, alázat, szorgalom, ezek talán a legfőbb összetevők, de néha olyan apró hozzávaló adja a szükséges pluszt, mely elsőre talán eszünkbe sem jut. Ilyen lehet a gyógytorna, mely teljesítményben, egészségmegőrzésben, rehabilitációban egyaránt a kapusok hasznára válhat.

Írta: Németh Zoltán

Bővebben

FEJLESZTŐ NAP GYÁLON - 2022.12.05.

tamogatoi_nap_gyal.JPG

 FEJLESZTŐ NAP GYÁLON - 2022.12.05.

A Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány ezúttal sikeres összekötő kapocsként vett részt egy különleges rendezvény létrejöttében, Az alapítvány a Sport Support Team fejlesztői csapatát és a Gyáli BKSE fiatal sportolóit és azok szüleit hozta össze egy beszélgetésre, mely sokat segíthet a fiatalok fejlődésében, pályafutásukban történő előrelépésükben.

Írta: Németh Zoltán

Bővebben

TÁMOGATÓ PROGRAM GYÁLON - 2022.11.21.

sugar_alapitvany_logo_color.jpg

 Sportcoach segít az Alapítvány pártfogoltjainak

Sugár Tímea számára mindig is természetes volt, hogy előbb sportolói pályafutása során, majd edzői tevékenysége kapcsán igyekszik bevonni a napi munkába azokat a külső elemeket, mely segítséget jelenthetnek a szakmai fejlődésben. A Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány két ifjú hálóőr számára most lehetővé tette, hogy igénybe vegye egy sportcoach segítségét.

Írta: Németh Zoltán

Bővebben

EGY NAP A LEHETŐSÉGEKRŐL - 2022.05.09.

egy nap a lehetőségekről

EGY NAP A LEHETŐSÉGEKRŐL

A sport sok mindenre meg tud tanítani és fel tud készíteni. A sportoló mindent meg- tesz a célokért, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából, de ismernie kell, hogy mivel tudja kiegészíteni az edzésmunkáját, ami a teljesítményét előrefelé fogja befolyásolni és a használatukkal többé válik. De mégis ki tud segíteni neki és mivel? Egy nap a lehetőségekről, a Sugár Alapítvány támogató programjában valósult meg, ahol a kérdésekre választ kaptak a sportolók.

Írta: Berkesi Péter

Bővebben

UTÁNPÓTLÁS KORÚ SPORTOLÓ ÉS A SPORT COACH KÖZÖS MUNKÁJA - 2022.04.05.

Utánpótlás korú sportoló és a sport coach közös munkájaUTÁNPÓTLÁS KORÚ SPORTOLÓ ÉS A SPORT COACH KÖZÖS MUNKÁJA

A Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány új lehetőséget biztosít a kapusok számára, ez a Kapusokat támogató program. Az első kapus, aki ebben a programban részt vehet, Bacsi Mihály Sámuel, vele is beszélgettünk az élményeiről. Mit is takar igazából ez a program? Erre kapunk választ Sugár Tímeától és megismerkedhetünk egy sport coach munkájával is.

Írta:

Berkesi Péter

Bővebben

ÖTÉVES A SUGÁR ALAPÍTVÁNY – 2022.03.25.

susu_konyvborito_5eves.JPGÖtéves a Sugár Alapítvány

Szakma, képzés, élmények, megannyi izzadsággal teli, de boldog pillanat. Mérföldkőhöz érkezett a Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány, mely öt év alatt a sportág hazai képzőműhelyeinek meghatározó és megkerülhetetlen tagja lett. 

 Írta:

Németh Zoltán

Bővebben

SPORTPSZICHOLÓGUSNÁL JÁRT REB IS - 2020.05.29.

sugarkapuskepzes_5918.jpgGyörkös Rebeka az Alba Fehérvár felnőtt csapatának a kapusa kapta meg a lehetőséget, hogy Nagy Sándor sportpszichológusnál vegyen részt teszt feladatok kitöltésében.

Bővebben

VILITYER FANNI SPORTPSZICHOLÓGUSNÁL - 2020.02.28.

sugarkapuskepzes_img_5053.JPGSugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány támogatása révén, Vilityer Fanni serdülő kapus, aki a serdülő kiválasztó második körére készül, kapott lehetőséget, hogy Nagy Sándor pszichológus teszt feladataival ismerkedjen.

Bővebben

SPORTPSZICHOLÓGIA A TELJESÍTMÉNY SZOLGÁLATÁBAN - 2020.02.14.

sugarkapuskepzes_img_4799.jpgA Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány feladata, hogy olyan új lehetőségeket tárjon fel a kapusok előtt, amikkel a teljesítményük jobbá válhat. Nagy Sándor sportpszichológussal történő közös munka is egy ilyen lépés előre. Gajdóczi Barbara, 18 éves kapus volta az első, aki megtapasztalta, hogy a pszichológuson keresztül történő önismereti feltárás, milyen új kapukat nyit ki a fejlődés útján.

Bővebben

FELHÍVÁS!

Nagyon vártam azt a pillanatot, amikor kiírhatom, hogy a Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány jogosulttá vált az adó 1%-ra. Nagyon sok munka van mögöttem, hogy élményeket és tudást tudjak közölni az alapítványon keresztül a kézilabda kapusok számára. Köszönöm mindenkinek, aki méltónak talál a munkám további támogatására.

Bővebben

HUMMEL FELAJÁNLÁS - 2019.10.07.

sugartimi_kezilabakapuskepzes_img_3871.jpgEgy hullámhosszon: A Hummel és a Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány hisz a magyar tehetségekben.

Írta: Németh Zoltán

Bővebben

TOMBOLA AZ ALAPÍTVÁNYÉRT - 2019.09.13.

sugarkapuskepzes_img_3864.jpgGyőr elleni mérkőzésen ismételten, de már hagyománynak mondhatóan, jótékonysági tombolával vártuk a szurkolóakat. A bevétel Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány támogatásáért ment.

Bővebben

BŐVÜLT AZ ALAPÍTVÁNY CSAPATA - 2018.11.20.

sugar_alapitvany_logo_color_2018.jpg Abból az apropóból beszélgetünk, hogy a Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány marketing menedzsere lettél.

Bővebben

TOMBOLA ÉS KÖNYVVÁSÁRLÁS - 2018.09.06.

sugartimi_kezilabakapuskepzes_tombola2018_IMG_0222.JPGEgyüttesünk múlt hétvégén, Győrben kezdte szereplését az élvonalban, szeptember 8-án, szombaton a Kisvárda együttesét látjuk vendégül a Köfém Sportcsarnokban. Az első hazai bajnokin tombolával és kedvezményes könyvvásárlási lehetőséggel várjuk szurkolóinkat. A program Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány támogatásáért történik. 

Írta: Horog László

A cikk megjelent: fkc.hu oldalon

Bővebben

HUMMEL MEZ FELAJÁNLÁSA - 2018.08.10.

IMG_9888.JPGA Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány számára, Kocsis György HUMMEL felajánlásában kaptunk mezeket. Nagyon szépen köszönöm a bizalmat és a támogatást! Ígérem használni fogjuk és jó helyre kerülnek!

Bővebben

EGY ÁLOM MEGVALÓSULT - 2017.06.22.

sugartimea_almaim.jpgEz a cikk az én megvalósult álmomról szól. :-)

Sugár Timi

írta: Káldor András

foró: Horváth Gyula​

Bővebben

ALAPÍTVÁNNYAL A KAPUSKÉPZÉSÉRT! – 2017.05.23.

alapĂ­tvĂĄnnyal_a_kapuskĂŠpzĂŠsĂŠrt.jpgSugár Tímeát a honi kézilabda barátoknak nem nagyon, a fehérváriaknak pedig egyáltalán nem kell bemutatni. Az Alba Fehérvár KC kapusedzőjének egy régi álmát sikerült megvalósítania azzal, hogy létrehozta a Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítványt.

A teljes cikket ITT olvashatod! 

Forrás: szekesfehervar.hu

Írta: Kaiser Tamás

Bővebben

SUGÁR TÍMEA KÉZILABDA KAPUSKÉPZÉS ALAPÍTVÁNY

sugar_kezilabda_kapuskepzes_alapitvany.jpg

FELHÍVÁS!

SUGÁR TÍMEA KÉZILABDA KAPUSKÉPZÉS ALAPÍTVÁNY

Örömmel tudom bejelenteni, hogy nagyon sok előkészület után, sikerült az egyik álmomat megvalósítani és létrehozni az ALAPÍTVÁNYT.

Bővebben