Az Alapítvány célja

Az alapítvány célja a kézilabdakapusok egészséges életmódra való nevelése a kézilabda sport, és az ahhoz kapcsolódó, mozgáskultúrát fejlesztő tevékenységek útján a versenyszerű és amatőr módon történő sporttevékenység gyakorlásához. Az alapítvány célja továbbá, hogy tevékenységével egyúttal sportolási lehetőséget biztosítson mindazon kézilabda kapusok számára, akik az alapítvány tevékenységébe tartozó edzési módszerek segítsége révén óhajtják fejleszteni saját mozgáskultúrájukat, a kézilabda kapus-tudásukat. Ebből következően az alapítvány célja a fent leírtakon túl a kézilabda kapusok szakmai tudásának gyarapítása és fejlesztése, illetve a mentális és pszichés tulajdonságok erősítése, a rehabilitációs módszerekkel pedig a kézilabda kapusok sérülésből való mielőbbi felépülésének elősegítése.

Akik részesei szeretnének lenni és támogatóként segítenék az alapítvány munkáját, a K&H bankszámlaszámra való utalással tudják megtenni.

Számlaszám: 10405066-50526865-57751006

Bővebben

BŐVÜLT AZ ALAPÍTVÁNY CSAPATA - 2018.11.20.

sugar_alapitvany_logo_color_2018.jpg Abból az apropóból beszélgetünk, hogy a Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány marketing menedzsere lettél.

Bővebben

TOMBOLA ÉS KÖNYVVÁSÁRLÁS - 2018.09.06.

sugartimi_kezilabakapuskepzes_tombola2018_IMG_0222.JPGEgyüttesünk múlt hétvégén, Győrben kezdte szereplését az élvonalban, szeptember 8-án, szombaton a Kisvárda együttesét látjuk vendégül a Köfém Sportcsarnokban. Az első hazai bajnokin tombolával és kedvezményes könyvvásárlási lehetőséggel várjuk szurkolóinkat. A program Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány támogatásáért történik. 

Írta: Horog László

A cikk megjelent: fkc.hu oldalon

Bővebben

HUMMEL MEZ FELAJÁNLÁSA - 2018.08.10.

IMG_9888.JPGA Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány számára, Kocsis György HUMMEL felajánlásában kaptunk mezeket. Nagyon szépen köszönöm a bizalmat és a támogatást! Ígérem használni fogjuk és jó helyre kerülnek!

Bővebben

EGY ÁLOM MEGVALÓSULT - 2017.06.22.

sugartimea_almaim.jpgEz a cikk az én megvalósult álmomról szól. :-)

Sugár Timi

írta: Káldor András

foró: Horváth Gyula​

Bővebben

ALAPÍTVÁNNYAL A KAPUSKÉPZÉSÉRT! – 2017.05.23.

alapĂ­tvĂĄnnyal_a_kapuskĂŠpzĂŠsĂŠrt.jpgSugár Tímeát a honi kézilabda barátoknak nem nagyon, a fehérváriaknak pedig egyáltalán nem kell bemutatni. Az Alba Fehérvár KC kapusedzőjének egy régi álmát sikerült megvalósítania azzal, hogy létrehozta a Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítványt.

A teljes cikket ITT olvashatod! 

Forrás: szekesfehervar.hu

Írta: Kaiser Tamás

Bővebben

SUGÁR TÍMEA KÉZILABDA KAPUSKÉPZÉS ALAPÍTVÁNY

sugar_kezilabda_kapuskepzes_alapitvany.jpg

FELHÍVÁS!

SUGÁR TÍMEA KÉZILABDA KAPUSKÉPZÉS ALAPÍTVÁNY

Örömmel tudom bejelenteni, hogy nagyon sok előkészület után, sikerült az egyik álmomat megvalósítani és létrehozni az ALAPÍTVÁNYT.

Bővebben