SUGÁR TÍMEA KÉZILABDA KAPUSKÉPZÉS ALAPÍTVÁNY

FELHÍVÁS!

 SUGÁR TÍMEA KÉZILABDA KAPUSKÉPZÉS ALAPÍTVÁNY

sugar_kapuskezes_alapitvany.jpg Örömmel tudom bejelenteni, hogy nagyon sok előkészület után, sikerült az egyik álmomat megvalósítani és létrehozni az ALAPÍTVÁNYT.

sugar_kapuskezes_alapitvany.jpg Az alapítvány célja a kézilabda kapusok szakmai tudásának gyarapítása és fejlesztése, illetve mentális és pszichés tulajdonságok erősítése.

sugar_kapuskezes_alapitvany.jpg 17 éve mentem le először kapusedzést tartani és azóta minden tudásommal azon vagyok, hogy a legjobbat tudjam adni a tanítványaimnak.

sugar_kapuskezes_alapitvany.jpg Székesfehérvár NB I. felnőtt csapat kapusedzőjeként ez a 10. évem és büszke vagyok rá, hogy a kézilabdáért tudok dolgozni.

sugar_kapuskezes_alapitvany.jpg Az eddig szerzett tapasztalataimat és az általam kialakított kapusmódszert szeretném mindenki számára elérhetővé tenni.

sugar_kapuskezes_alapitvany.jpg 10 éve létrehozott kapus programokat szeretném az alapítványban folytatni, hogy még több programot tudjak szervezni a kapusok számára. Kapusok Túrája, Kapusok Találkozója és Kapusok Társasága. Bővebb információkért a www.sugarkapuskepzes.hu oldalon lehet olvasni.

sugar_kapuskezes_alapitvany.jpg Reményemet tudom kifejezni, hogy többen lesznek, akik érdemesnek találnak a támogatásra, cégek és magánszemélyek is, hogy tovább élhessem az álmomat és ez által tudjak másoknak is álmokat adni.

Bankszámlaszám: K&H 10405066-50526865-57751006

sugar_kapuskezes_alapitvany.jpg Akik szeretnék, hogy a nevük a honlapon a támogatók között feltüntetésre kerüljön, az átutaláskor a nevüket a közlemény rovatban tüntessék fel.

sugar_kapuskezes_alapitvany.jpg Információkat a www.sugarkapuskepzes.hu oldalon, és a susu@sugarkapuskepzes.hu e-mail címen érhető el.


Mély tisztelettel, Sugár Tímea

Vissza a hírekhez