Alapítvány - KAPUSOK TALÁLKOZÓJA

Ezt az évről évre megrendezésre kerülő eseményt azért hoztam létre, hogy legyen egy délután, amikor a kapusok – a legkisebbektől a legnagyobbakig – együtt vannak, együtt gondolkodnak egy rövid ideig. Akik csak most ismerkednek ezzel a poszttal, együtt tudjanak lélegezni azokkal a kapusokkal, akiket eddig csak messziről csodálhattak. A nagyok pedig átérezhessék szerepük fontosságát a pályán belül és pályán kívül, hiszen testközelből érezhetik, hogy hányan néznek fel rájuk, és hányan szeretnének a helyükbe lépni a későbbiekben.

A rendezvény lényege, hogy mindenki egy élménnyel gazdagabban tudjon hazatérni, miközben saját maguk kapusünneppé varázsolják a napot.

A Kapusok Találkozóját 2017-től rendezi meg az alapítvány. Az előtte lévő 5 alkalommal megszervezett Találkozókat a SUGÁR KAPUSKÉPZÉS részben nézhetitek meg!

Bővebben

IX. KAPUSOK TALÁLKOZÓJA - 2020.10.22.

sugarkapuskepzes_img_6942.jpgNem a megszokott keretek között, de a rendkívüli járványhelyzethez igazodva 2020-ban is nagy sikerrel zajlott a Kapusok Találkozója, melyet ezúttal több kisebb összejövetel formájában rendezett meg a Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány.

Írta: Németh Zoltán

Bővebben

VIII. KAPUSOK TALÁLKOZÓJA - 2019.06.01.

sugarkapuskepzes_dsc0444.jpg

VIII. Kapusok Találkozóján vettünk részt a Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány jóvoltából. Fantasztikus nap volt a sok mosoly és hangos nevetés igazán ünneppé tette ezt a napot!

Fotó: Horváth Gyula

Bővebben

VII. KAPUSOK TALÁLKOZÓJA - 2018.05.26.

sugarkapuskepzes_kapusok_talalkozoja_20180526.jpgA VII. Kapusok Találkozójára került sor, ahol vicces feladatokkal és kapusmozdulatokkal ünnepeltük közösen, hogy kapusok vagyunk! Nagyon jó volt régi és mostani kapusaimmal találkozni és egy kicsit közösen időt tölteni. :-)

Bővebben

VI. KAPUSOK TALÁLKOZÓJA - 2017.06.03.

VI_KAPUSOK_TALÁLKOZĂ“JA_20170603.jpgA találkozó ezen a napon Székesfehérváron lett megrendezve. A kapusok mozgással, gondolkodós játékkal töltötték el az időt, és a végén palacsintázással zárték le az összejövetelt. Szuper volt ilyen sok kapust egy helyen látni, mozgatni és találkozni velük. :-)

Bővebben