BŐVÜLT AZ ALAPÍTVÁNY CSAPATA - 2018.11.20.

Abból az apropóból beszélgetünk, hogy a Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány marketing menedzsere lettél.

Mit lehet tudni Varga Karoláról?

Marketing közgazdászként végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem marketing mesterszakán. Ennek már két éve. Dolgoztam gazdasági szektorban, vezettem belső ellenőrzési- és marketing csoportot, miután végre megkezdhettem munkámat a sport területén. Mindig is erre vágytam. Jelenleg az ALBA Fehérvár KC női kézilabda csapatának technikai vezetőjeként funkcionálok.

sugarkapuskepzes_img_1008.jpg

Miért a sport marketingben látod a kiteljesedésednek a lehetőségét?

A sportot népszerűsíteni, a sport „mellé állni” mindig óriási elhivatottságra vall. A klasszikus kereslet – kínálat kapcsolata a sport világában kettőzötten izgalmas kihívást jelentenek számomra.

A sportszervezeteknek manapság a sikeres mintákat követve szintén komoly figyelmet kell, hogy fordítsanak a brandingre és a PR-ra. A sportolók reklámértékei, az egyesületek merchandising tevékenységei, valamint a közösségi kapcsolatok fontossága szintén elengedhetetlenek. A legfőbb cél, megtalálni a sporttermékek által előállítható haszon maximális mértékét.

Honnan jött a kapcsolat az Alapítvánnyal?

Egyenes út vezetett az alapítványi kapcsolatomhoz, Sugár Timi személyében. Az ALBA Fehérvár KC-nál végzett munkánk összekapcsolódik, s elég időt töltünk együtt ahhoz, hogy hamar felfedezzük, az Alapítvány nyitott marketinges munkálataimra, s valójában észrevétlenül, sok beszélgetést követően kezdődött közös „pályafutásunk”.

Mi lesz a feladatod, miben tudod segíteni az Alapítvány munkáját?

Nagy öröm-, s megtiszteltetés ért az által, hogy a Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány marketing menedzseri feladatait láthatom el a jövőben. Az a lendület- és elhivatottság, ami Timin keresztül az Alapítvány munkáját jellemzi, ritkán látott jelenség, így egy pillanatig nem volt kétséges, hogy tagja szeretnék lenni, ennek a nagybetűs CSAPATNAK!

Sugár Timi bámulatos pályafutást tudhat magáénak, edzői munkálatait, ha lehet mondani, kettőzött erővel, megszállottan – a szó legnemesebb értelmében - végzi.

Mindent elmond Róla edzői filozófiája, miszerint: „A mi erőnk abban rejlik, hogy a reálisat meg tudjuk csinálni, a csodát pedig meg akarjuk!”

Látva a minden nap tudatosan-, konzisztensen felépített edzéseit, kétség nem fér hozzá, hogy tanítványai - a miniktől-, a serdülő-, és ifjúsági korú fiatalokon keresztül a felnőtt, profi játékosokig – a legjobb kezekben vannak. Olyan kapusedzővel dolgoznak, aki tudása maximális szintjét továbbadni kívánja feléjük, nem csupán a sport területén, hanem magánélet mezsgyéjén is terelgeti Őket.

Jövőbeni céljaink között szerepel további közreműködők-, támogatók bevonása, melyek által az Alapítvány bővítheti stratégiai kapcsolatait, továbbá az eddigieknek megfelelően, s azon túl támogatni tudja a kapuspalánták s a profik szakmai fejlődését.

Timi pedig folytatja könyvírását, bővítve ez által a magyar kézilabda tudományos szakirodalmát, a jelen- és a jövő generációjának minél hatékonyabb „kinevelése” érdekében.

Minden erőmmel azon leszek, hogy tudásom legjavával segítsem az Alapítvány munkáját!

Vissza a hírekhez