DORÓRA ÚJ KIHÍVÁSOK VÁRNAK - 2018.06.04.

Az Alba Fehérvár KC ifjú kapusa, Hernádi Dorina négy év után távozik Fehérvárról.

Mesélj a fehérvári éveidről. Mik a legmeghatározóbb emlékeid?

A Fehérváron töltött négy évemben nagyon jól éreztem magam. Akár a felnőtt csapat köreiben, akár a serdülő és az ifi/junior csapatban. Igazság szerint hullámvölgyeim nem nagyon voltak a 4 év során, mert a sport és a tanulás mindig megfért egymás mellet, bár ez az utolsó év egy kicsit nehezebb volt, mint a másik három évem, az érettségi miatt. Ha akadtak hullámvölgyek, akkor az a fáradtságtól volt. 

Meghatározó emlékem nagyon sok van, de a legfontosabb talán a szombathelyi Magyar Kupa forduló volt, ahol lehetőséget kaptam és segíthettem, ha  egy "kicsit" is, a felnőtt csapatnak. Ez mai napig egy fontos élmény számomra.

Mit tanultál, miben fejlődtél a Susuval végzett munka során?

Susuval együtt töltött évek számomra felejthetetlenek. Mondhatom, hogy ezekben az években minden téren rengeteget fejlődtem a közös munka által. A sok közös beszélgetést vagy a csapatépítő utazásokat soha nem fogom elfelejteni.

HernĂĄdi Dorina tĂĄvozik _9625.JPG

Úgy tudom, továbbtanulsz. Mik az terveid a "civil" életben? 

Természetesen vannak céljaim és álmaim a civil életben, ilyen most a tanulás. Jelen pillanatban nem tudom, hogy hol fogok tovább tanulni. Ez az érettségitől függ, de az álmom a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karon, a védőnő szakirány. Most egyelőre ez a célom, de mindig azt mondom, hogy kicsiben kell építkezni és majd lesz belőle valami nagy. 

Folytatod a játékot?

Természetesen a kézilabdát folytatom, hisz ez a sport már az életem részévé vált és nem tudnám abba hagyni. I​gazság szerint még nem tudom, hogy hol fogom tovább folytatni,​ mert ezt nagyban befolyásolja,​ hogy hova vesznek fel továbbtanulni. Szívesen folytatnám akár NBI-​ben, de NBI/B és NBII is szóba jöhet​.

Írta: Berkesi Péter

Vissza a hírekhez