FKC ÉV JÁTÉKOSA, A SZURKOLÓK SZERINT - 2016.06.06.

Az FKC-Fanat-X Szurkolói Egyesület tagjai negyedik alkalommal választották meg az idény legjobb fehérvári játékosát. A 2015-16-os szezonban az év játékosa Herr Orsi lett.

_DSC4117.JPG

Számítottál rá, hogy te lehetsz a legjobb a szurkolóknál?

Nem tudtam róla, hogy van év játékosa-díj, így nagyon meglepődtem, nem számítottam rá. Amikor Csibe [Kazai Anita] megkapta a hónap játékosa díjat és hallottam, hogy van még másik díj is, tényleg meglepődtem és nagyon jólesett. Meg szeretném köszönni, hogy ilyen bizalmat kaptam a szurkolóktól.

Tavaly nyáron érkeztél Győrből. Miért az FKC-t választottad?

Tudtam, hogy komoly szakmai munka folyik a klubnál, és mindenképpen ki akartam magam próbálni, hogy egy jó középcsapattal hogyan tudunk feljebb lépni. De fontos szempont volt a húgom jelenléte és az is, hogy közel legyek a családomhoz.

Hogy érzed magad a csapatnál?

Jól érzem magam. Nagyok a kihívások, ez ösztönzően hat rám. Azáltal, hogy a szezon végén tudtunk hozni meccseket jobb hangulatban mehetünk nyaralni és jobban kezdhetjük a következő idényt. Örülök, hogy nemzetközi kupában is el tudunk indulni ősszel, ez előrelépés és ugyanakkor nagy feladat is.

Milyen Susuval dolgozni?

Nem találkoztam még ilyen kapusedzővel, aki ennyire fanatikus. De ez kell is hozzá. Szeretek vele dolgozni, megtaláltuk a közös hangot. Változatosak az edzései, ösztönöz, tanácsokat ad, jó vele dolgozni.

A következő szezonban mire lehet képes a csapat?

Nem szeretek előre jósolgatni. Lépésről-lépésre kell haladni, a következő edzésre, a következő meccsre kell figyelni. Nagyon kiegyensúlyozottnak ígérkezik a bajnokság, nem lesz rájátszás ezért minden meccsnek nagy jelentősége lesz. Minél előrébb szeretnénk végezni. A nemzetközi kupa lebonyolítása átalakul, ezáltal még erősebb lesz a mezőny, de ha elöl akarunk végezni, akkor mindenkit meg kell verni. Érdekes szezon lesz!

_DSC4322.JPG

Írta: Berkesi Péter

 

Vissza a hírekhez