HUMMEL FELAJÁNLÁS - 2019.10.07.

Egy hullámhosszon: A Hummel és a Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány hisz a magyar tehetségekben

A Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány magas szintű kézilabdakapus nevelő munkáját többen is támogatóként segítik, a Hummel Magyarország már hosszú ideje minőségi felszereléssel járul hozzá fiataljaink képzéséhez.

Sugár Tímea vezetésével nemzetközileg is elismert kapus munka zajlik, rengeteg tehetséges kapus fejlődik hétről hétre Susu szakmai irányítása mellett. Az alapítvány munkája, hogy kiegészítő lehetőségeket biztosítson a kapusok számára az ismereteik fejlesztésére. A kimagasló munkához támogatóként csatlakozott a Hummel, mely minőségi sportruházatával meghatározó szereplője a kézilabda magyar és nemzetközi életének. Kocsis György, a Hummel Magyarország vezetője szerint a Sugár Kapusképzés szakmai irányvonala, hitvallása nagyon közel áll a dániai központú sportszergyártó ars poetikájához, melynek középpontjában az utánpótlás eredményes és minőségi nevelése áll.

sugartimi_kezilabakapuskepzes_img_3901.jpg

- Mint a Hummel sportszergyártó cég magyarországi képviselője, nagyon érzékenyek vagyunk olyan kapcsolatok kialakítására, melyek hosszú távon is gyümölcsözőek és főleg az utánpótlás nevelés felé irányulnak. A kapcsolatunk tulajdonképpen akkor kezdődött, amikor Timi még aktív játékosként védett, igaz, én akkor még csak a lelátóról láttam őt. Aztán amikor az Alba Fehérvár KC kapusedzője lett, mi pedig a klub életében támogatóként vettünk részt, akkor ismerkedtünk meg személyesen is. Mi kimondottan olyan versenyzőket, személyeket, csapatokat, egyesületeket támogatunk, akik sportteljesítményük mellett emberi kvalitásukkal is kiemelkednek. Mi nem szeretnénk a botránylapok címlapjára kerülni azzal, hogy Hummel mezben ki mit követett el, ezért csak olyan támogatásokat vagyunk hajlandóak megvalósítani, amelyek a Hummel részére vállalhatóak. Timi kapusnevelő munkája abszolút belepasszol a mi elképzelésinkre, rengeteg fiatallal foglalkozik, fanatikusa sportágának és kiváló szakember. Számunkra öröm látni, hogy hétről-hétre rengeteg csapat a mi felszerelésünkben lép pályára, de a legörömtelibb, hogy sok utánpótlás csapatot látunk Hummel mezben. Bizton valljuk, övék a jövő, és a befektetett energia meg fog térülni. 28 éves magyarországi jelenlétünk jó talajra hullott és ez a mag már szárba szökkent, bízom benne, hogy erős lesz a lombja és rengeteg finom és édes gyümölcs fog majd teremni ezen a fán - avatott be az együttműködés hátterébe Kocsi György.

Természetesen a Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány számára megtisztelő, egyben egyfajta pozitív visszacsatolást jelent a Hummel támogatása. Sugár Tímea elárulta, Kocsis Györggyel már megismerkedésünkkor megérezte azt az embert, aki hozzá hasonlóan kiemelt fontosságúnak tartja a hazai kézilabda utánpótlásának megfelelő gondozását.

sugartimi_kezilabakapuskepzes_img_3921.jpg

- Kocsis György és a Hummel már évek óta támogatja az alapítványt, ami azért jött létre, hogy a kapusoknak plusz fejlődési lehetőséget tudjon teremteni. Hálás vagyok neki, hogy a Hummel termékeivel segíti a munkánkat. Azonosképpen gondolkodunk a sportról, a kézilabdáról, az ismeretségünk legelején egy hullámhosszra tudtunk kerülni, örülök, hogy egy ilyen neves márka és egy ilyen remek ember segíti a munkánkat. Ez egy nagyon fontos és értékelendő dolog a mai világban. Az utánpótlás nevelés nagyon fontos, hiszen az értékteremtés itt kezdődik. Nekünk nem csak szakmát kell tanítani, hanem nevelői feladatokat is ellátunk. Ez nagy felelősség és hihetetlenül jó érzés, ha ebben segítséget kapunk, például a Hummeltől és Kocsis Györgytől.

Az eredményes és példaértékű együttműködés eredményességéhez nem férhet kétség, a Hummel és a Sugár Tímea egymásra találása kiválóan bizonyítja, hogy összefogással közös munkával komoly sikerek érhetők el a hazai kézilabdázás tehetséggondozásában.

Németh Zoltán

 

Vissza a hírekhez