Kapusok találkozója

Ezt az évről évre megrendezésre kerülő eseményt azért hoztam létre, hogy legyen egy délután, amikor a kapusok – a legkisebbektől a legnagyobbakig – együtt vannak, együtt gondolkodnak egy rövid ideig. Akik csak most ismerkednek ezzel a poszttal, együtt tudjanak lélegezni azokkal a kapusokkal, akiket eddig csak messziről csodálhattak. A nagyok pedig átérezhessék szerepük fontosságát a pályán belül és pályán kívül, hiszen testközelből érezhetik, hogy hányan néznek fel rájuk, és hányan szeretnének a helyükbe lépni a későbbiekben.

A rendezvény lényege, hogy mindenki egy élménnyel gazdagabban tudjon hazatérni, miközben saját maguk kapusünneppé varázsolják a napot.

A Kapusok Találkozója folytatódik, de a 2017-től az alapítvány szervezi meg és ott is tekinthetők meg az élmények. Gyertek nézzétek meg, az ALAPÍTVÁNY részben!

Bővebben

KAPUSTÁBOR 2018. ÉLMÉNYEK

5_intenziv_kapustĂĄbor.jpg5. éve töretlenül működik az intenzív kapustábor, kicsi visszaemlékezés.

Bővebben

1. Dobóka mozgásfejlesztő tábor - 2018.07.02. - 06.

1. DobĂłka mozgásfejlesztĹ‘ tábor_1.jpgCsernus Kriszta szervezésében került sor az 1. Dobóka mozgásfejlesztő tábor. A tábor másik edzőjének kért fel engem, hogy edzéseket vezessek és szórakoztassam a jelentkező gyerekeket.

Bővebben