Kapusok találkozója

Ezt az évről évre megrendezésre kerülő eseményt azért hoztam létre, hogy legyen egy délután, amikor a kapusok – a legkisebbektől a legnagyobbakig – együtt vannak, együtt gondolkodnak egy rövid ideig. Akik csak most ismerkednek ezzel a poszttal, együtt tudjanak lélegezni azokkal a kapusokkal, akiket eddig csak messziről csodálhattak. A nagyok pedig átérezhessék szerepük fontosságát a pályán belül és pályán kívül, hiszen testközelből érezhetik, hogy hányan néznek fel rájuk, és hányan szeretnének a helyükbe lépni a későbbiekben.

A rendezvény lényege, hogy mindenki egy élménnyel gazdagabban tudjon hazatérni, miközben saját maguk kapusünneppé varázsolják a napot.

A Kapusok Találkozója folytatódik, de a 2017-től az alapítvány szervezi meg és ott is tekinthetők meg az élmények. Gyertek nézzétek meg, az ALAPÍTVÁNY részben!

Bővebben

MÁJUSBAN JELENIK MEG A KÖNYVEM! - 2018.03.18.

konyv_borito.jpgEgy nagyon hosszú időszaknak érek lassan a végére és meg tudom jelentetni az első könyvemet! Igaz most még pénzgyűjtésen vagyok, de sikerülni fog!

Bővebben

FELHÍVÁS – KÉZILABDAKAPUS TÁBOR 2018.06.25. – 06.29.

csapatkep_20180625.jpg2018-ban már 5. éve lesz, hogy az intenzív kapustábort elindítottam. Minden évben egyre többen jelentkeznek, hogy közösen töltsük el a nyári szabadidő egy hetét. KÖSZÖNÖM a rengeteg jelentkezést, így a nyilvános meghirdetése a tábornak elmarad, mert felemelt létszámmal is betelt a tábor. Már nagyon várjuk, hogy ismételten sok szép közös élményt éljünk át!

Bővebben