FELHÍVÁS - KÉZILABDAKAPUS TÁBOR 2017.06.26. - 06.30.

Köszönjük a nagy érdeklődést a nyári intenzív kapustáborunk iránt, nagyon megtisztelő számunkra, de eljött a pillanat, amikor jeleznem kell felétek, hogy több jelentkezést nem tudunk fogadni, mert a tábor betelt.

Kézilabdakapus tábor a Tököli Sportcsarnokban

A Tököli Városi Sportkör és Sugár Tímea intenzív kézilabdakapus tábort szervez, 

2017. június 26.-június 30. között a Tököli Sportcsarnokban.

Bővebben

KAPUSTÁBOR 2016.06.27.-07.01.

kapustabor20160627_th.jpg2016. június 27- július 1. A hét, amikor különböző korú fiú és lány különböző városokból összegyűlik, hogy nem mindennapi élménnyel gazdagabban térjenek haza 5 nappal később. Egy közös van bennük: mind kézilabda kapusok és mind Sugár Tímea kapustáborába érkeztek. Na jó, ez már két közös dolog, de akár lehet belőle három is, hiszen mind egy nagy cél érdekében érkeztek: hogy fejlődjenek és tanuljanak Susutól, s ezáltal minél nagyobb tudás birtokában kezdhessék meg felkészülésüket. Tekintsünk be hát Sugár Tímea 3. kapustáborába.

Írta: Réty Lilla

Bővebben

Kapustábor 2015.06.29-07.03.

sugar_kapustabor_2015_sugarkapuskepzes.hu7.JPGMit tegyen az ember, ha kézilabda kapusként alapozás előtti mozgásra vágyik? Ha szereti a kihívásokat? Ha szeretné jól érezni magát és egyben szakmailag a lehető legtöbbet tanulni és fejlődni? Jelentkezzen Sugár Tímea kapustáborába! Az idei nyáron kilenc kapus biztos nem bánta meg, hogy Susu táborát választotta… Sőt! Még a kulcs is beletört az öltözőzárba, nehogy véletlenül haza kelljen menni.

Réty Lilla tollából

Bővebben

KAPUSTÁBOR 2014.06.30.-07.04.

kapustabor_sugarkapuskepzes.hu.jpgRégi vágyam teljesült, amikor 2014-ben az első tábort el tudtam indítani a Tököl Sportegyesület együttműködésével. Szikora Melinda és Cziráky Fanni segítőimmel egy erős szakmai stábot sikerült kialakítani, akikkel együtt nagy izgalommal vártuk az előttünk lévő napokat. Az ismeretlen, új feladatokat mindig dupla izgalommal várja az ember, hiszen bármennyire is felkészül és igyekszik minden felmerülő problémára válaszokat gyártani, az emberi tényezők kiszámíthatatlanok. Akik emberekkel dolgoznak, főleg fiatalokkal, azok tudják, hogy az örömöt nem lehet kierőszakolni, csak akkor fognak mosolyogni, ha úgy is érzik magukat, a színlelés távol áll tőlük. Óriási boldogságunkra az első pillanattól kezdve nagyon sok mosollyal találkoztunk és minden elképzelésünket felülmúlták a hét pozitív energiái melyek a tábort körüllengték és óriási élményként éltük át ezeket a napokat.

Bővebben