FELHÍVÁS - KÉZILABDAKAPUS TÁBOR 2017.06.26. - 06.30.

Köszönjük a nagy érdeklődést a nyári intenzív kapustáborunk iránt, nagyon megtisztelő számunkra, de eljött a pillanat, amikor jeleznem kell felétek, hogy több jelentkezést nem tudunk fogadni, mert a tábor betelt.


Kézilabdakapus tábor a Tököli Sportcsarnokban

A Tököli Városi Sportkör és Sugár Tímea intenzív kézilabdakapus tábort szervez,

2017. június 26.-június 30. között a Tököli Sportcsarnokban.

A táborban napi két másfél órás edzést, és szabadidő-eltöltési lehetőséget biztosítunk. A gyakorlati foglalkozásokat elméleti képzéssel és szakmai programokkal egészítjük ki.

A tábor létszáma maximálva van, melyet a jelentkezés sorrendje határozza meg.

Az edzések és a tábor lebonyolítása Sugár Tímea szakmai irányításával történik. A tábor vezetésében Sugár Tímea, Szikora Melinda, Cziráky Fanni és Kamper Olívia vesznek részt. Az edzésekhez szükséges eszközöket a szervezők biztosítják. Egyéni felszerelésről a jelentkezők gondoskodnak.

Alap ellátás: ebéd, vacsora

A tábor ideje alatt van lehetőség:

  1. Bejárásra, ebben az esetben a délelőtti edzés kezdetétől a vacsora végéig biztosítjuk a felügyeletet és a szakmai képzéseket.
  2. Bentlakásra, ebben az esetben az alap ellátáson felül biztosítjuk a szállást, a szállásról a csarnokba eljutást és a reggelit. A felügyeletet a hétfő reggeli érkezéstől pénteki vacsoráig 0 – 24 órában biztosítjuk és folyamatos szakmai programokkal tesszük változatossá.

A tábor teljes részvételi költsége bejárós: 35 eFt/fő, bentlakásos 50 eFt/fő, amely összeget két részletben kell fizetni. Az első részletet a jelentkezéskor, a második részletet a tábor első napján.

Jelentkezni és érdeklődni a 06 70 247 9987 telefonszámon lehet, Berkesi Péternél.  

Vissza az Élmények menüponthoz