TOMBOLA AZ ALAPÍTVÁNYÉRT - 2019.09.13.

Győr elleni mérkőzésen ismételten, de már hagyománynak mondhatóan, jótékonysági tombolával vártuk a szurkolóakat. A bevétel Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítvány támogatásáért ment.

sugarkapuskepzes__dsc1668.jpg

Értékes nyeremények kerültek fel a listára, mely mindegyik tétele felajánlásból származott. Külön köszönet az Alba Fehérvár felnőtt játékosainak, akik közül öten a saját mezüket ajánlották fel a jó ügy érdekében. AZ Alba Fehérvár Kézilabda Club is külön felajánlásokat tett, mellyel támogatni tudta  a kezdeményezést. Fehérvári játékos múlttal rendelkező volt kapusom, Kiss Éva, aki a Győrt erősíti a jelenben, külön meglepetéssel élt és saját mezét ajánlotta fel az egész győri csapat aláírásával.

Nagyon jó érzés volt azt a támogatást látni, hogy a szurkolók mellett a felnőtt és utánpótlás játékosok is tombolát vásároltak a kezdeményezés sikerének érdekében. Az összefogást mutatja az utánpótlás ifi kapusainak a részvétele, melyben az irányító szerepet Gajdóczi Barbara vállalta magára. Zárásként álljon itt az ő értékelése a tombolával kapcsolatosan: "Nagyon jól sikerült a tombola. Sokan szerették volna megnyerni a mezeket és akik tombolát vásároltak 2-3-nál kevesebbet nem nagyon vettek. Szuper érzés volt részese lenni ennek az eseménynek."

sugarkapuskepzes__dsc1679.jpg

Vissza a hírekhez