AKI VÁLLALJA ÖNMAGÁT - 20016.05.22.

fehervar kc_sugartimi.jpg

Sugár Tímea, a Fehérvár KC (korábban Cornexi-Alcoa) NB I-es női kézilabdacsapatának hálóőre igazi sikertörténetet mondhat a magáénak. Kissé rendhagyó módon azzal kezdtük beszélgetésünket, hogy a kapusok szentek és flúgosak, ő meg mindig kapus volt, tehát netán ő is kicsit az?

Az feol.hu oldalon megjelenő cikk pdf formátumát ITT találod!

forrás: feol.hu
írta: Silye Sándor

Bővebben

ÚJ EDZŐ GENERÁCIÓ – 2016.05.17.

ujedzogeneracio_sugarkapuskepzes.hu.JPGHa az ember Sugár Tímeával beszélget, akaratlanul is átragad rá valami az egykori kézilabdakapus lendületéből és maximalizmusából. Az Európa-bajnok hálóőr 2007-ben, egy súlyos sérülés után kényszerült elhagyni hőn szeretett portáját, de nem sétált tőle messzire. Annak szentelte ugyanis az életét, hogy a következő generációknak átadja azt a tudást és akaratot, amelyikből ő táplálkozott.

Forrás: presztizssport.com

Bővebben

Négy Susu-tanítvány a négyes döntőben! 2016.04.29.

negy susu kapuskepzes.jpgA női Magyar Kupa elődöntőjének sorsolásán a címvédő Győri Audi ETO KC a legutóbbi bajnok FTC-Rail Cargo Hungariával került össze, míg a Fehérvár KC az Érddel találkozik. Előállt az a furcsa helyzet, hogy a Fehérvár KC kapusedző munkájának lenyomata négy kapus játékában is visszaköszönhet a hétvégén. Erről a helyzetről kérdeztük Sugár Tímeát, Susut, a Fehérvár KC kapusedzőjét.

Az fkc.hu oldalon megjelenő cikk pdf formátumát ITT találod!

forrás: fkc.hu
írta: Nagy Bernadett

Bővebben

Kiállítás – 2016.02.24.

sugarkapuskepzes_2016_02_24_kiĂĄllĂtĂĄs1.jpgNagyszerű és egyben különleges érzés volt a mai napon Sári Ruth-RUTH fotóművész kiállításán részt venni. Alanya és egyben szemlélője is voltam a mai rendezvénynek.

Forrás: http://www.presztizssport.com

Bővebben

EHF GÁLA MÉRKŐZÉS- SZÉKESFEHÉRVÁR - 2015.05.29.

ehf_gala13_sugarkapuskepzes.hu.jpg"Gálameccsel emlékeztek meg a 10 évvel ezelőtti  EHF-Kupa győzelemre a Fehérvár KC-nál. Az akkori sikercsapat játszott meccset a maiakkal. Sokakban még most is égett a tűz, és ha a sebességből vesztettek is valamit Siti Beáék, de lásztott: fantasztikus játékosok alkották a 2005-ös Cornexit."

Bővebben

KÉZILABDÁS GÁLA MÁJUS VÉGÉN - 2015.04.15.

fkc_szekesfehervar4_sugarkapuskepzes.hu.jpgA 10 évvel ezelőtti EHF-kupában aratott sikerre emlékeznek a székesfehérváriak - Sajtótájékoztató 2015. április 15.-én.

A sajtótájékoztató pdf-et  ITT találod!

Forrás: www.szekesfehervar.hu

A sajtótájékoztatón készült videó megtekintéséhez kattints a "bővebben" gombra!

Bővebben

Életreszóló emlékek

kapusedzoi_galeria10_sugarkapuskepzes.hu.jpgSugár Tímea kapusedzőként dolgozik a fehérváriaknál - 2015.05.07.

az fkc.hu oldalon megjelenő cikk pdf formátumát ITT találod!

Bővebben

2006.05.30.-06.11. BRAZÍLIAI TÚRA

brazilia_sugarkapuskepzes.hu.jpgA válogatott túra mindennapjaiba próbáltam betekintést engedni az olvasók számára a blogomon keresztül, és igaz, már nagyon régen volt, de jó felidézni a homályba igyekvő emlékeket és rácsodálkozni a régmúlt történéseire :)

forrás: cornexikezilabda.hu

A túráról a blog letölthető verzióját   ITT találod!

Bővebben