A KÉZILABDA AZ ÉLETE - 2023.03.13.

REV_4800.JPG

A KÉZILABDA AZ ÉLETE

EB arany-, VB ezüst-, valamint bronzérmes. Dolgozott együtt Németh Andrással és Mocsai Lajossal is. A legkülönlegesebb poszt abszolút ismerője, és már elég korán tudta, hogy edzőként is posztspecifikusan fog majd dolgozni annak ellenére, hogy ezt akkoriban még nem sokan alkalmazták. A sérülések megnehezítették a karrierjét, de ez sem szegte kedvét. Kapusedzőként a saját filozófiáját megfogalmazva hozott létre egy olyan képzést, aminek többek között köszönhetjük Szikora Melindát és Kiss Évát és feltörekvő fiatalként most bontogatja szárnyait Kubina Molli. Első női kapusedzőként került be a férfi magyar bajnokság legmagasabb osztályába. Így lehetne röviden bemutatni Sugár Tímeát, a kapust, az edzőt, pontosabban a kapusedzőt.

Írta: Winkler Gellért

Bővebben

Susu és a kapusok - 2023.02.08.

susu_es_a_kapusok.jpg

 Susu és a kapusok

Sugár Tímea, 101-szeres volt válogatott kapus a 2022/2023-as szezon kezdete óta dolgozik a CYEB Budakalász kapusedzőjeként. Kíváncsiak voltunk arra, hogy ezalatt a bő félév alatt mik a tapasztalatai és hogy érzi magát nálunk.

Forrás: Susu és a kapusok – Budakalász Kézilabda Zrt. (budakalaszfkc.hu)

Bővebben

Kubina Mollit pályafutásában korábbi kapuslegendák segítik - 2023.01.18.

Kubina Molli

Kubina Mollit pályafutásában korábbi kapuslegendák segítik - 2023.01.18.

Sugár Tímea személye volt az első szempont, amiért a Fehérvárt választottam. Hittem, hiszek a vele való közös munkában, lépésről lépésre tettem meg ezt a három évet és mostanra tudtam odaérni, hogy NB I-es kapus lehessek.

Forrás: https://www.feol.hu/helyi-sport/2023/01/kubina-mollit-palyafutasaban-korabbi-kapuslegendak-segitik

Bővebben