SUSU SIKERE FRANCIAORSZÁGBAN - 2018.09.22.

sugartimi_kezilabakapuskepzes_fro_0376.jpgA francia válogatott másodedzője, Sebastien Gardillou Franciaország kiemelt központjai edzőinek szervezett továbbképzést, melyen összesen húsz edző vett részt. A Francia Kézilabda Szövetség szándéka, hogy magasabb szintre emeljék a kapusok képzését, ebből a célból rendezték meg ezt a konferenciát. Az eseményre előadóként kapott meghívást Sugár Tímea, az Alba Fehérvár KC kapusedzője.

A cikk megjelent: albakezi.hu

Bővebben

DOLGOS ÉV VÁR A FEHÉRVÁRI KÉZILABDAKAPUSOKRA - 2018.08.27.

sugarkapuskepzes_IMG_0121Az alaposan megfiatalított Alba FKC hálóőrei gőzerővel készülnek az új szezonra, mely meghatározó lehet pályafutásuk alakulásában.

Írta: Németh Zoltán
Forrás: fmc.hu

Bővebben

REB, EZ A SZEZON A TANULÁSRÓL FOG SZÓLNI! - 2018 08.27.

sugarkapuskepzes_IMG_0122.jpgAz elmúlt évet Békéscsabán töltő Györkös Rebeka a nyáron igazolt az Alba FKC-hoz, ahol régi álma teljesülhetett, együtt dolgozhat Sugár Tímeával.

A cikket írta: Németh Zoltán

Bővebben

KITTY, HATÉKONY SZEZONBAN BÍZVA - 2018.08.27.

sugarkapuskepzes_DSC9605.JPGMistina Kitty egy esztendeje rögtön mélyvízbe került az Alba FKC-nál, a fiatal hálóőr azonban bizonyította, lehet rá számítani. Sugár Tímea tanítványa szeptembertől egy még jobb szezont teljesítene.

A cikket írta: Németh Zoltán

Bővebben

NEM SZABAD CSAK A CSÚCSBAN GONDOLKODNI - 2018.07.27.

sugar_kapuskepzes_dsc8502.JPGAktív pályafutása során klubszinten és a magyar válogatottal is mindenféle éremből kijutott neki, majd miután egy sérülés miatt abba kellett hagynia, az edzői pályán találta meg a számításait. Idén már ötödik alkalommal rendezte meg a nyári táborát, az elmúlt szezon végén pedig hiánypótló kapusedzőkönyvvel jelentkezett. Sugár Tímeával beszélgettünk a kapusok felkészítéséről és az edzői-tanári szakma kihívásairól.

A Nemzeti Sport oldalon megjelenő cikk pdf formátumát ITT találod!

forrás: Nemzeti Sport

Írta: Nedelykov Tamás

Bővebben

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - 2018.07.13.

sajtĂłtĂĄjĂŠkoztatĂł - 2018.07.13_1.jpgSajtótájékoztatón jelentette be a Fehérvári klub az új játékosokat. Györkös Rebeka személyében új kapus csatlakozott a csapathoz. Kitty, Eszti és Reb kapus hármassal nagyon sokat fogunk dolgozni, hogy a Fehérvári kapu biztonságban legyen.

Forrás: szekesfehervar.hu

A teljes cikket ITT olvashatod!

Bővebben

DORÓRA ÚJ KIHÍVÁSOK VÁRNAK - 2018.06.04.

HernĂĄdi Dorina tĂĄvozik_8736e.JPGA Fehérváron töltött négy évemben nagyon jól éreztem magam. Akár a felnőtt csapat köreiben, akár a serdülő és az ifi/junior csapatban. Igazság szerint hullámvölgyeim nem nagyon voltak a 4 év során, mert a sport és a tanulás mindig megfért egymás mellet, bár ez az utolsó év egy kicsit nehezebb volt, mint a másik három évem, az érettségi miatt. Ha akadtak hullámvölgyek, akkor az a fáradtságtól volt. 

Írta: Berkesi Péter

 

Bővebben

HERR ORSOLYA ELHAGYJA AZ ALBA FEHÉRVÁR KC CSAPATÁT - 2018.06.04.

Herr Orsolya elhagyja az Alba FehĂŠrvĂĄr KC_t_8725.jpg

Herr Orsolya elhagyja az Alba Fehérvár KC csapatát. Még nem döntött, folytatja pályafutását, vagy sem. Iskolai tanulmányaiból egy év még hátra van, az is elképzelhető, hogy a civil életben helyezkedik el.

Írta: Berkesi Péter

Bővebben

ORSI LETT FEBRUÁR HÓNAP JÁTÉKOSA – 2018.03.03.

orsi_februar_legjobb_jatekosa.jpgFebruár hónap legjobb játékosa, szurkolói szavazatok alapján, Orsi lett.

Bővebben

FRADIRA KÉSZÜLÜNK - 2018.02.16.

fradira_keszultunk.jpgKicsi visszaemlékezés a Fradis időszakra.

A teljes cikket: ITT olvashatod  !  

Írta: Horog László

Forrás: albakezi.hu

Fotó: albakezi.hu

 

Bővebben

KUNSZENTMIKLÓSON EDZÉSEK - 2018.01.21.

Kata, Betti ĂŠs RĂŠka.jpgA mai napon Kunszentmiklósra hívtak meg, hogy edzéseket tartsak. Kata, Betti és Réka nagy odafigyeléssel dolgoztak és ügyesek voltak egész nap. :-)

Bővebben

KITTY LETT NOVEMBER HÓNAP JÁTÉKOSA - 2017.12.30.

KITTY LETT NOVEMBER HĂ“NAP JÁTÉKOSA.JPGMinden sportoló életében nagy elismerés, amikor a teljesítményét pozitívan értékelik. Kitty most az elismerést a szurkolóktól kapta meg.

Fotó: Horváth Gyula​

Bővebben

BRAVÚROS VÉDÉSEK SOROZATA - 2017.11.24.

BRAVĂšROS VÉDÉSEK SOROZATA 20171124.JPGOktóbertől Mistina Kittynek egyedül kellett vállára venni az élvonalban szereplő fehérvári felnőtt csapat kapus feladatait. Remek 5 mérkőzéses sorozatot tudott produkált.​​​

A teljes cikket: ITT olvashatod! 

Forrás: albakezi.hu

Írta: Horog László

Fotó: Horváth Gyula

Bővebben

HÁROM KAPUS IGAZOL EL AZ ALBA FEHÉRVÁR KC-BŐL - 2017.06.09.

kapusatigazolas.jpg

Három fehérvári kapusnak változik meg az élete a következő bajnokságban, már nem a fehérvári csarnokba fognak edzésre járni. Sipeki Flórával, Vadináncz Lúciával és Leiner Bettivel készült beszélgetés.

Írta: Berkesi Péter

Bővebben

FLÓRA LETT A JANUÁR JÁTÉKOSA - 2017.02.09.

sugarkapuskepzes_flora1.jpgAz FKC-Fanat-X Szurkolói Egyesület tagjai minden hónapban megválasztják az adott hónap legjobb fehérvári játékosát. Januárban Sipeki Flóra bizonyult a legjobbnak.

Fotót készítette: Horváth Gyula
Cikket írta: Berkesi Péter

Bővebben

HUSZONÖTÖDIK SZÜLETÉSNAPJÁT ÜNNEPLI A XVI. KERÜLETI KMSE, KÉZILABDA UTÁNPÓTLÁS BÁZIS - 2017.01.04.

KMSE utánpótlás 25. születésnapjaAz egyesület elnökével, Rozmán Attilával beszélgettünk.

A cikket írta: Berkesi Péter

Bővebben

ALBA ŐSZ KAPUSSZEMMEL - 2016.12.01.

alba_kapusszemmel_sugar_kapuskepzes.jpg

Az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata kemény őszi szezont tudhat maga mögött és hasonlóan keménynek ígérkezik a folytatás. A három sorozatban (bajnokság, Magyar Kupa, EHF-kupa) lejátszott 16 mérkőzésükből 10 találkozót megnyertek. Sugár Tímeával, az Alba FKC kapusedzőjével és a két kapussal, Herr Orsolyávall és Sipeki Flórával beszélgettünk.

A cikket írta: Berkesi Péter

Bővebben

EGYÜTT A KÉZILABDÁÉRT - 2016.11.07.

egyutta kezilabdaert_sugarkapuskepzes.jpg

A Tricon Hungary Kft. évek óta szponzorálja az Alba Fehérvár kézilabda csapatát. A H.C.M. Roman elleni EHF-kupa mérkőzés után Herr Orsi egy kapusmezzel ajándékozta meg Kovács Zoltánt, a cég ügyvezetőjét. Ebből az alkalomból beszélgettünk Kovács Zoltánnal.

A cikk szerzője: Berkesi Péter

Bővebben

KICSIK A NAGYOK KÖZÖTT - 2016.09.05.

kicsikesnagyok_sugarkapuskepzes20160905.jpg

Az Alba Fehérvár női kézilabdacsapatánál komoly hangsúlyt fektetnek az utánpótlás nevelésre, a fiatal tehetségek előrelépési lehetőségének biztosítására. Ennek szellemében a 2016/17-es szezonban a klub junior kapusai – Hernádi Dorina, Leiner Bernadett és Vajk Eszter - hármas rotációban a felnőtt kerettel készülhetnek. Belekóstolhatnak a felnőttek életébe, és amikor eljön az ő idejük, könnyebben tudnak majd szintet lépni.

A cikk szerzője: Berkesi Péter

Bővebben

SIPEKI FLÓRA MÁSODIK SZEZONJA A FEHÉRVÁRI CSAPATTAL – 2016.08.18.

kint.jpgJavában zajlik az Alba Fehérvár felkészülése a 2016/17-es szezonra. A csapat kapusával, Sipeki Flórával beszélgettünk szakmai hitvallásról, célokról.

A cikk szerzője: Berkesi Péter
A fotókat készítette: Horváth Gyula

Bővebben

EGY SZÉP PÁLYAFUTÁS LEZÁRÁSA - 2016.06.13.

kamper_olcsa_4055.jpgKamper Olívia 16 felnőtt szezon után búcsút intett a kézilabdapályának. Azaz, dehogy intett búcsút!  Mondjuk inkább úgy, átállt az oldalvonal másik oldalára.

Írta: Berkesi Péter

Bővebben

FKC ÉV JÁTÉKOSA, A SZURKOLÓK SZERINT - 2016.06.06.

herrorsi1.JPG Az FKC-Fanat-X Szurkolói Egyesület tagjai negyedik alkalommal választották meg az idény legjobb fehérvári játékosát. A 2015-16-os szezonban az év játékosa Herr Orsi lett.

Írta: Berkesi Péter

Bővebben

INTERJÚ BENIVEL ÉS VIKIVEL - 2016.03.31.

InterjĂş Benivel ĂŠs Vikivel.JPGInterjú Benivel és Vikivel

Réty Lilla tollából

Biró Benita és Szendrey Viktória a Fehérvár KC ifjú hálóőrei utolsó labdáikat háríthatták a kapuban, ugyanis úgy döntöttek, álmaikat és céljaikat új lehetőségek felé irányítják, és nem folytatják a kézilabdát. Ennek apropóján kérdeztem őket okokról, tervekről, élményekről, edzőkről és a búcsúestéjükről is.

Bővebben

SZIKORA MELIVEL KÉSZÜLT INTERJÚ - 2016.03.24.

Szikora_melinda_cikk1.JPGMeli életmottója: "Amit mások felé tanúsítasz, később azt kapod vissza."

A teljes cikket: ITT olvashatod! 

Forrás: Fehér&Zöld újság

Bővebben

GYŐRFFY SZANDRA NYILATKOZATA A SPORTPÁLYAFUTÁSÁRÓL – 2016.03.16.

GYŐRFFY SZANDRA NYILATKOZATA.jpgKérdések és válaszok a sport területéről.

A teljes cikket: ITT olvashatod! 

Forrás: nyugat.igysportolunk.com


Bővebben

SZIKORA MELINDA A KAPUSÖSSZETARTÁSRÓL - 2016.01.11.

Szikora Melinda a kapusĂśsszetartĂĄsrĂłl.JPGSzikora Meli, Sugár Timi / Susu tanítványaként többször is részt vett olyan kapusösszetartásokon, aminek keretében hazai és nemzetközi mérkőzéseket látogattak meg együtt, hogy Susu ezzel is motiválja őket céljaik megvalósításában. S mivel Meli már nemzetközi viszonylatban is megmérette magát, megtapasztalhatta, milyen átkerülni a lelátóról céljai megvalósításának kapujába. A Fradi- Fleury Loiret BL mérkőzés lelátóján most őt figyelhették Susu kapusai, valószínű hasonló célokkal figyelve az eseményeket, mint ahogy régebben Meli tette.

Írta Réty Lilla

Bővebben

CZIRÁKY FANNI BUDAÖRSÖN - 2016.01.06.

SAS_6270.JPG"Az életemben a kézilabda egy ajándék"

A teljes cikket ITT olvashatod!

Forrás: budaorsikezilabda.hu

Bővebben

KMSE KARÁCSONY - 2015.12.12.

KMSE KARÁCSONY _1694.JPGSok kézilabdával és jutalmazással telt ez a nap. Mindenkinek nagy gratuláció és köszönet az éves munkájához.

Bővebben

SASHALMI BEMUTATÓ - 2015.12.03.

sashalmi bemutatĂł_sugarkapuskezes_img_1706.jpgA 16. kerület KMSE edzői stábja a Sashalmi Általános Iskola sportnapja keretében mutatta be a kézilabda szépségeit az alsó tagozatos gyerekek számára. Szuper napot töltöttünk el a gyerkőcökkel. :-)

Bővebben

CZIRÁKY FANNI VISSZATÉRÉSE A KAPUBA – 2015.09.16.

CZIRÁKY FANNI_sugarkapuskepzes.hu.jpg

Krikett és némi kézilabda.

A teljes cikket ITT olvashatod!

Forrás: feol.hu

Bővebben

Amikor egy álom valóság lesz - 2015.09.10.

betti_bemutatkozas_sugarkapuskepzes.hu.PNGBetti 16 éves bemutatkozhatott az NBI-es felnőtt bajnokságban.

A teljes cikket ITT olvashatod!

Forrás: fkc.hu

Bővebben

Szendrey Viki a nagyok között bizonyíthatott - 2015.08.24.

szendrey _viktoria01_sugarkapuskepzes.hu.jpgSzendrey Viki, fehérvári utánpótlás feltörekvő fiatal kapusa nagy sikere, amikor a nagyok között bizonyíthatott. ​

A teljes cikket ITT olvashatod!

Forrás: fkc.hu

Bővebben

TURAI KÉZILABDA NÉPSZERŰSÍTÉSE – 2015.08.22.

esemenyek_tura_sugarkapuskepzes_hu_turai kapusok.jpgTura egyik lelkes polgárja, Benke Sándor, tavaly gondolt egy nagyot és elindított egy kezdeményezést, melyből hagyományt szeretne létrehozni a kézilabda újraélesztésére. Ebben az évben másodszorra került megrendezésre a turai napok keretében a kézilabdás nap. Erre a megtisztelő feladatra engem kért fel, melyet nagy örömmel el is fogadtam.

Bővebben

Herr Orsolya és Sipeki Flóra a Fehérvár KC új kapusai - 2015.07.08.

herr_es_sipeki_sugarkapuskepzes.hu.jpgElkezdte a felkészülést az új szezonra a Fehérvár KC.

Herr Orsolya és Sipeki Flóra kapusok öregbítik 2015/16-os bajnokságtól a fehérvári kapusok hírneveit.

Forrás: szekesfehervar.hu

Bővebben

Békéscsabai tábor - 2015 .06.17.

bekescsabai_kezilabda_tabor3_sugarkapuskepzes.hu.jpgVeress  Zsuzsi hívott meg a békéscsabai táborába, hogy egy délutánt töltsek el velük. Első kérésre igent mondtam, mert számomra megtisztelő, ha a kézilabdát velem szeretnék népszerűsíteni és rajtam keresztül történik az élmény adása.

Bővebben

Kiss Éva Győrbe igazol - 2015.03.23.

kiss_eva_sugarkapuskepzes.hu.jpgÉvike eligazolásának bejelentése a Győr hivatalos honlapján, büszkeséggel töltött el minket, hogy feljebb tudott lépni és a BL állandó meghatározó csapatában folytatja tovább pályafutását. Drukkolok Évikének, hogy érje el, amire vágyik!

Az átigazolásról szóló cikket ITT olvashatod!
Forrás: www.gyorietokc.hu

Bővebben

Kiss Éva a WAX újságban - 2015.01.

WAX újságban megjelent cikk, Kiss Éva Eb-n nyújtott kiemelkedő teljesítménye hatására íródott meg, amikor is felkerült az elismert kapusok térképére.

wax_ujsag.jpg

Bővebben