Kapusok találkozója

Ezt az évről évre megrendezésre kerülő eseményt azért hoztam létre, hogy legyen egy délután, amikor a kapusok – a legkisebbektől a legnagyobbakig – együtt vannak, együtt gondolkodnak egy rövid ideig. Akik csak most ismerkednek ezzel a poszttal, együtt tudjanak lélegezni azokkal a kapusokkal, akiket eddig csak messziről csodálhattak. A nagyok pedig átérezhessék szerepük fontosságát a pályán belül és pályán kívül, hiszen testközelből érezhetik, hogy hányan néznek fel rájuk, és hányan szeretnének a helyükbe lépni a későbbiekben.

A rendezvény lényege, hogy mindenki egy élménnyel gazdagabban tudjon hazatérni, miközben saját maguk kapusünneppé varázsolják a napot.

A Kapusok Találkozója folytatódik, de a 2017-től az alapítvány szervezi meg és ott is tekinthetők meg az élmények. Gyertek nézzétek meg, az ALAPÍTVÁNY részben!

Bővebben

V. KAPUSOK TALÁLKOZÓJA - 2016.05.29.

előre.jpgHa közeleg a tavasz vége, Sugár Tímea kapusai már hagyományszerűen gyűlnek össze a Tököli Sportcsarnokban, hogy együtt ünnepeljék a kézilabda egyik legösszetettebb, de mégis egyik legszebb posztját: a kapusságot. Idén sem történt ez másként, így május 29-én ismét lábdobogástól és kapusmozdulatoktól düböröghetett a csarnok.

A cikket készítette Réty Lilla

Bővebben

IV. Kapusok találkozója - 2015.05.30.

IV.kapusok_talalkozoja_sugarkapuskepzes.hu.jpgKapusgála Sugár Tímea / Susu módra.

Végy egy mindenre elszánt és kreatív kapusedzőt, két tucat kézilabda kapust, segítőkész barátokat, egy profi fotóst, egy sportcsarnokot és máris szemed elé tárul, hogyan ünneplik meg a kapusok, hogy a sportág egyik legösszetettebb és legszebb posztján játszhatnak.

Réty Lilla tollából

Bővebben

III. KAPUSOK TALÁLKOZÓJA - 2014.05.27.

III.kapusoktalalkozoja_sugarkapuskepzes.hu.jpgEzen a rendezvényen az előbbiekhez képest a fehérvári kapusok mellé meghívást kaptak a pázmándi kapusok is, akik nagy lelkesedéssel érkeztek a helyszínre.

Mindenki számára nagy élmény NBI-es kapusokkal találkozni, de a válogatott játékos mindig egy külön kasztot jelent. 

A találkozóról készült fkc.hu cikket ITT olvashatjátok!

Bővebben

II. KAPUSOK TALÁLKOZÓJA - 2013. 05.31.

II.kapusoktalalkozoja_sugarkapuskepzes.hu.jpgMindenki nagyon lelkesen várta ezt a napot, hiszen az előző évről jó élményeket tudtak hozzá kapcsolni. A változatosság elvét fenntartva új struktúrával készültünk a kiskapusok számára és segítségemül ismételten a felnőtt kapusok szegődtek mellém (Szikora Melinda, Trimmel Brigitta).

Az fkc.hu cikkét ITT olvashatjátok!

Bővebben

I.KAPUSOK TALÁLKOZÓJA - 2012.05.25.

I.kapusok_talalkozoja_sugarkapuskepzes.hu.jpgHa az ember elindít egy sorozatot, az első alkalom mindig nagyon különleges a számára. Szeretné, hogy minden simán menjen, és sikeres legyen a végén. Én is pontosan így készültem, hosszú egyeztetések előzték meg, hogy mindenkinek jó legyen az időpont a kicsiktől a felnőttekig. Minden készen állt a rajtra, ismertük a forgatókönyvet, a létszámot, mindenre fel voltunk készülve.

Aztán ismételten kiderült, hogy az élet nagy rendező,  és amit izgalmassá lehet tenni, azt azzá is teszi. De örök igazság, amiért meg kell küzdeni, azt értékeli igazán az ember, és így lesz végképp a saját gyermeke.

Bővebben