KAPUSTÁBOR 2018.06.25. - 06.29.

2018-as intenzív kapustábor 36 fővel indítottuk el. Egy napra csatlakozott hozzánk Bence, Pick-Szeged 16 éves kapusa és Fekete Róbert kapusedzője. Meli, Fanni, Kriszti és Én, közösen azon dolgoztunk 5 nap 24 óráján keresztül, hogy felejthetetlen tudással és élményekkel gazdagítsuk mindannyiukat. Álljon itt pár mondat, hogy ők hogyan látták.

kezilabdakapus_tabor_20180625_2.jpg

Gergő Flóra: Engem négy másik társammal a Kunszentmiklósi klubom fizetett be a táborba, ahol nagyon sokat tanultam és a kitörés tanulása volt a legkülönlegesebb, hogy így is lehet védeni.

Nguyen Levi: Én már visszajáró vendég vagyok a táborban, de első alkalommal aludtam be. A különbség a társaság, mert így még több élményt add. Az edzések nemcsak azért jó, mert fejlődünk, hanem könnyebb elkezdeni az újabb bajnokságot is.

Taligás Meli: Én az eddigi összes Sugár Kapustáborban részt vettem. A tábor után mindig jobbnak érzem magamat és biztosabbnak. Előfordult velem, hogy az egyik csapattársam rákérdezet, hogy az egyik mozdulatot, hogyan kell végrehajtani és jó érzés volt, hogy tovább tudtam adni a tanultakat.

Molnár Marci: Én Tököli vagyok és bejáros voltam a táborban. Az első táborom volt és nagyon izgultam, hogy milyen lesz, de nagyon jól éreztem magamat. Sok mindent lehetet tanulni.

Vajk Eszti: Már második alkalommal jöttem a táborba, másodszor olyan szándékkal, hogy a sérülésemből kifolyólag könnyebben tudjak bekapcsolódni az NBI-es munkába. A hosszú kihagyás után csak az előnyömre válhat, ha nem hagyom ki az egész nyári pihenő időszakot, hanem speciálisan készülök a kezdésre.

Vissza